Prefabrik Ev Fiyatları 2013

Lütfen aşağıdaki linkten iletişim formunu doldurunuz. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçeceklerdir.

İletişim İçin Tıklayınız

Firmamızın üretimi olan prefabrik evler ile artık ev sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. Prefabrik ev üretimlerimizi modern üretim teknolojisi kullanarak yapmaktayız.

Kaynaksız vidalı teknoloji kullanılarak prefabrik evlerimiz huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz. Prefabrik ev fiyatları betonarme yapılara göre daha ekonomik olduğundan daha ucuz maliyetlere hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Çok çeşitli proje ve planlarda üretilebilen prefabrik evler dört mevsim iklim koşullarına dayanıklılık gösterebilir. Evinizin yapımında kullanılan tüm malzemeler fabrikamız bünyesinde üretildiğinden yüksek maliyetlerden siz müşterilerimizi kurtarmaktayız. Prefabrik ev fiyatlarının ekonomik olmasının bir diğer sebebi de tüm işçiliğin bünyemizde çalışan teknik personel tarafından yapılıyor olmasıdır.

Prefabrik evlerde teknik ve maliyet açısından bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz. Firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Hafta içi veya hafta sonu evlerimizi yerinde görmek için siz değerli müşterilerimizi firmamıza bekliyoruz.